top of page

De Frivillige

- Omsorg kan gives på mange måder

Støtteforeningen er med til at skabe frivillighed og frivillige initiativer, hos både Hospice Djursland og børne- og ungehospice Strandbakkehuset. Frivillige har deres egen digitale platform, som de kan logge ind på, også igennem Støtteforeningens hjemmeside.

Man kan betragte hele den frivillige indsats som et næstekærligt og omsorgsfuldt modstykke til den professionelle pleje. At være frivillig er et valg som bliver truffet af forskellige, individuelle grunde. Nogle ønsker at give af deres tid til andre mennesker. Andre føler det er vigtigt at støtte en god sag. Og nogle finder glæde i det store netværk af venlige ansigter, som følger med "jobbet" som frivillig på Hospice Djursland. Alle grunde er gode grunde.

Fælles for alles motiver, er at de ender med at gøre en stor forskel for patienterne og deres pårørende. Der findes ikke nogen gestus, der er for lille - selv den mindste handling har en stor betydning, når der er tale om frivilligt arbejde.

Ønsker du at læse mere om frivilligheden, eller er du interesseret i at blive frivillig hos enten Strandbakkehuset eller på Hospice Djursland, så kan du med fordel læse videre om detaljerne for de mangeartede aktiviteter ved at klikke her.

Du kan også vælge at udfylde et ansøgningsskema direkte, ved at klikke her.

Ansøgningsskemaet bliver sendt til vores frivilligkoordinator, som vil facilitere det videre forløb. Frivilligkoordinatoren har tavshedspligt, og vil behandle alle oplysninger fortroligt.

Der er mange forskellige meningsfulde områder at kunne yde frivillighed på. Herunder kan man se et udpluk af nogle af de frivillige aktivitetsområder (Præ-COVID-19).

IMG_3020.JPG


Aftenvært

20190626_153110.jpg


Godtevognen

IMG_3022.JPG


Frokostvært

Church Cross


Gudstjenester

20190626_193802.jpg


Onsdagsbaren

Candlesticks

Vågekoner og vågemænd

Biblioteket_dec 12.jpg


Bibliotek

Buketter2.jpg


Blomsteranretning

Fisk.jpg


Fugl og Fisk

Children's Storybook


Højtlæsning

20190618_102110.jpg


Sansehaven

Holding Hands


Besøgsven

20190404_130017.jpg


Eftermiddagshygge

futter.jpg


Futte-hækling

Klaver lektion


Musikgruppen

cam 079.JPG


Skov-området

Vågekoner og
vågemænd

bottom of page